• Our offering
  • Insights
  • Careers
  • Media & news
  • About us

I Newsec får I som foreningskunde glæde af diverse rabataftaler både som forening og som beboer.

Verdo - grøn energi

Der er besparelse at hente på foreningens fælles elektricitet. Og det både på den grønne energi og den almindelige.

Der er besparelse at hente på foreningens fælles elektricitet. Og det er både på den grønne energi og den almindelige. Mere uddybende oplysninger kan ses ved at linke direkte over til VERDO Randers El-forsyning A/S eller som bestyrelsesmedlem at kontakte jeres daglige administrator og høre nærmere.

Opret aftale
Ønsker I at indgå en aftale på vegne af foreningen sker det gennem jeres administrator.

Besparelse for den enkelte beboer
De enkelte beboere har også mulighed for at indgå en aftale for eget forbrug i lejligheden. Mere uddybende herom kan ses via linket direkte til VERDO, hvor I også selv opretter jer som bruger.

Få energieftersyn på el
Newsec har indgået et samarbejde med energiselskabet Verdo Enterprise om energieftersyn. Samarbejdet betyder, at Newsecs foreningskunder har mulighed for at få en gennemgang af ejendommen og på den måde få opklaret, hvor og hvordan man i foreningerne kan spare på strømmen.

Har du lyst til at høre mere om tilbuddet om energieftersyn, så kontakt Verdo Enterprise på telefon 89 11 47 00 og spørg efter René Leuring. Du kan også sende ham en e-mail på rele@verdo.dk. Tilbuddet gælder kun Newsecs kunder.

Læs mere om grøn energi hos Verdo

Willis Towers Watson - Forsikringer

Har I tegnet forsikring gennem os, kan I selv oprette skadesanmeldelser og følge skadesbehandlingen på Willis Towers Watsons ekstranet.

I har som forening mulighed for at tegne forsikringer gennem Newsec. I et samarbejde med Willis Towers Watson forhandler Newsec tre årige aftaler således, at I som forening får adgang til en forsikringsordning, der er konkurrencedygtig på både pris og dækninger.

Har I tegnet forsikring gennem Newsec, kan I selv oprette skadesanmeldelser og følge skadesbehandlingen på Willis Towers Watsons ekstranet.

Log ind på Willis Towers Watsons Ekstranet

Kontakt jeres daglige administrator for oprettelse af adgang.

Læs mere om forsikringerne hos Willis Towers Watson

Billig gas

Nu er det muligt at få billigere gas via vores aftale med HMN.

Alt hvad I skal gøre som forening er, at bestyrelsen retter henvendelse til jeres daglige administrator, som sørger for, at foreningen bliver tilknyttet aftalen.

Læs mere om naturgas fra HMN

Del artikel